دیگه چه خبر؟

اخبار دنیای هنرمندان،قیمت گوشی،عکس های جذاب

دیگه چه خبر؟

اخبار دنیای هنرمندان،قیمت گوشی،عکس های جذاب

عکس ها و اخبار بازیگران ایرانی و خارجی، قیمت روز گوشی موبایل، مد روز، طالع بینی

آخرین نظرات
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

تشریفات مجالس

باغ عروسی 

تشریفات عروسی

 

 

 

 خطر ابتلا به سرطان با 5 اشتباه در آشپزی

❶ با اضافه کردن نمک به روغن داغ نقطه دود روغن کاهش پیدا میکند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا می‌شود.

❷ حرارت دادن عسل در آب جوش
 باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال می‌شود. این ماده سمی برای زنبور‌ها کُشنده و برای انسان سرطان‌زاست.

❸ کباب کردن گوشت
 کباب کردن گوشت روی آتش سرطان‌زاست. روغنی که از گوشت روی خاکستر می‌ریزد، باعث ایجاد هیدروکربن‌های آروماتیک می‌شود.
 برای کباب کردن گوشت از دستگاه‌های الکتریکی مولد گاز استفاده کنیم نه زغال

❹ استفاده از رب گوجه‌فرنگی کپک‌زده
اشتباهی که مرتکب می‌شویم :قسمت کپک‌زده را با قاشق جدا می‌کنیم و بقیه رب را مصرف می‌کنیم، غافل از اینکه سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده 
این سم بیشتر تحت عنوان آفلاتوکسین‌ها شناخته می‌شود و استفاده از آن در طولانی مدت باعث سیروز کبدی می‌شود.
 
❺ ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد در ماکروویو، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطان‌زایی به نام استایرن می‌شود.

  • ۹۹/۱۲/۲۴

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی